Μέχρι τα προημιτελικά η Τσεκούρα στο Χάσκοβο

 
Μέχρι τα προημιτελικά η Τσεκούρα στο Χάσκοβο
tn team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 12:52

Η Έλενα Τσεκούρα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο Haskovo Cup U16 στο Χάσκοβο της Βουλγαρίας. Στο τουρνουά αγωνίστηκαν ακόμα ο Παναγιώτης Χαρνίδης και ο Πάολο Σαριδάκης.

Η Έλενα Τσεκούρα αγωνίστηκε με bye στον 2ο γύρο της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, όπου κέρδισε καθαρά με 6-0, 6-0 τη Βουλγάρα Isabelle James.

Η νίκη αυτή την έστειλε στα προημιτελικά, όπου έδωσε μεγάλη μάχη με την Antonia Staneva από τη Βουλγαρία, Νο.2 στο ταμπλό, αλλά υπέστη την ήττα με 6-2, 7-6 (3).

Η Τσεκούρα έπαιξε και στο διπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της Βουλγαρίας, μαζί με την Θέα Γρηγορίου από την Κύπρο. Οι δυο τους ηττήθηκαν στον 1ο γύρο σε ένα κλειστό ματς από τις Βουλγάρες Ava Pakova και Radina Sredkova με 7-5, 6-3.

Στο Χάσκοβο αγωνίστηκαν δυο ακόμα Έλληνες τενίστες. Ο Παναγιώτης Χαρνίδης έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό, όπου γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Marin Abadzhiev, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2. Στα προκριματικά έπαιξε ο Πάολο Σαριδάκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Alex Alexiev με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots