Εκτός στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Βαλεντίνη

 
Εκτός στο μονό, πρόκριση στο διπλό για τη Βαλεντίνη
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 18:05

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε σήμερα από την Margaux Rouvroy και ολοκλήρωσε την πορεία της στον 2ο γύρο της δυνατής διοργάνωσης 60.000 δολαρίων του Croissy-Beaubourg στη Γαλλία. Παραμένει στο ταμπλό του διπλού η Ελληνίδα παίκτρια.

Η Γραμματικοπούλου υπέστη την ήττα από τη Γαλλίδα Rouvroy, Νο.258 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-3, 6-1, μένοντας έτσι εκτός προημιτελικών στο W75 ITF τουρνουά του Croissy-Beaubourg στη Γαλλία.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.218 στην παγκόσμια κατάταξη, έβγαλε εκτός με μεγάλη νίκη την Αυστραλή Olivia Gadecki χθες, Νο.7 στο ταμπλό, με 4-6, 7-6 (2), 7-5.

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία της και να ζευγαρώσει τις νίκες της σήμερα, όμως θα παραμείνει στο προάστιο του Παρισιού και στην indoor διοργάνωση, όπου παραμένει στο ταμπλό του διπλού.

Εκεί, μαζί με τη Ρωσίδα Elena Pridankina μοιράζονται το Νο.3 του ταμπλό και κέρδισαν σήμερα τη Λετονή Diana Marcinkevica και τη Λιθουανή Justina Mikulskyte με 6-4, 6-2. Μπήκαν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρωσίδα Kira Pavlova και την Λουξεμβουργιανή Marie Weckerle.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots