Πολύ καλή νίκη για την Παύλου στο Sibenik

 
Πολύ καλή νίκη για την Παύλου στο Sibenik
tennisnews team Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:25

Η Δήμητρα Παύλου επέστρεψε στο Sibenik της Κροατίας και έκανε μια πολύ καλή νίκη σήμερα, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Sibenik Open των 60.000 δολαρίων.

Η Παύλου, Νο.519 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε της Τσέχας Aneta Kucmova, Νο.4 στο ταμπλό και Νo.316 στην παγκόσμια κατάτραξη, με 2-6, 6-1, 6-2, για να πάρει την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του Sibenik Open.

Ήταν η 2η νίκη για την 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που είχε παίξει και απέναντι στην Κροάτισσα Nika Bumbak χθες, κερδίζοντάς την καθαρά με 6-1, 6-3.

Αύριο θα παίξει στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της ITF, απέναντι στην Κροάτισσα Iva Primorac, Νο.478 στον κόσμο.

Θα παίξει και διπλό στο Sibenik η Δήμητρα, μαζί με τη Γερμανίδα Marie Vogt. Εκεί θα κάνει την πρεμιέρα της την Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας τη Σλοβένα Ziva Falkner και την Ουγγαρέζα Amarissa Kiara Toth.

Θυμίζουμε πως πέρσι τέτοια εποχή, η Ελληνίδα τενίστρια είχε κατακτήσει τουρνουά στην ίδια πόλη, το Sibenik της Κροατίας, ένα τουρνουά 15.000 δολαρίων. Αυτός ήταν ο 2ος από τους 3 τίτλους που έχει μέχρι στιγμής στη συλλογή της, στα μονά ITF διοργανώσεων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots