Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Χριστοφή

 
Έχασε μεγάλη ευκαιρία η Χριστοφή
© Gusso Sport
tn team Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 - 0:42

Η Έλενα Χριστοφή μονομάχησε για 3 ώρες και 15 λεπτά, αγκάλιασε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Σάο Πάολο, στο τέλος όμως λύγισε από τη Βραζιλιάνα Leticia Garcia Vidal.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.689 στον κόσμο, είχε μια ακόμα καλή παρουσία σε δυνατό τουρνουά στη Λατινική Αμερική, αλλά έχασε μέσα από τα χέρια της το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό στο τέλος, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (0), 5-7, 7-6 (1).

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστοφή κατάφερε να ανατρέψει το 6-7, 3-5 στο 2ο σετ και να κερδίσει 9 games τη σειρά, για να κατακτήσει το 2ο σετ με 7-5 και να προηγηθεί με 5-0 στο 3ο.

Δεν μπόρεσε να κλείσει το ματς στα επόμενα games όμως και το πλήρωσε ακριβά, με την Garcia Vidal να κερδίζει 6 games στη σειρά και να προηγείται με 6-5. Σταμάτησε το σερί της η Χριστοφή και έστειλε το 3ο σετ στο tie-break, εκεί όμως όπως και στο 1ο σετ δεν τα κατάφερε, πήρε έναν πόντο και τελικά υπέστη την ήττα, σε 3 ώρες και 15 λεπτά ενός μεγάλου θρίλερ.

Η Χριστοφή, η οποία έφτασε μέχρι τη φάση των "16" στο 50άρι του Μπούενος Άιρες την προηγούμενη εβδομάδα, είχε κερδίσει χθες την Βραζιλιάνα Vivian Mayumi Toma με 6-0, 6-0, πριν ηττηθεί σήμερα από την Garcia Vidal, έχοντας καλή παρουσία και στο Σάο Πάολο.

Θα παίξει και διπλό στο χωμάτινο 75άρι της Βραζιλίας, με παρτενέρ την Ιταλίδα Aurora Zantedeschi. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν την Ιταλίδα Gloria Ceschi και τη Ρουμάνα Maria Toma.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots