Επιστολή - σχόλιο για τις κλήσεις στην εθνική ομάδα κυπέλλου Davis

 
Στυλιανός Περδικογιάννης
Στυλιανός Περδικογιάννης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 - 14:23

Ο κύριος Στέφανος Περδικογιάννης, πατέρας του αθλητή Στέλιου Περδικογιάννη (Νο1645 στον κόσμο, 20-03-2017), στέλνει ανοιχτή επιστολή στο tennisnews.gr μέσα απο την οποία εκφράζει την απογοήτευση και τη στενοχώρια του γιου του, μετά τις κλήσεις των 4 αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας στο κύπελλο DAVIS και εξηγεί το γιατί. Ακολουθεί η επιστολή,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση και τη στενοχώρια του γιου μου Στέλιου Περδικογιάννη, μετά τις κλήσεις των 4 αθλητών που θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας στο κύπελλο DAVIS.

Επειδή από όσο ξέρω , το βασικό κριτήριο είναι η διεθνής βαθμολογία του κάθε παίχτη, η θέση του Στέλιου ήταν αμέσως μετά τους Χ. Καπογιάννη και Γ. Στεργίου, αφού δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση οι Σ. Τσιτσιπας και Χρ. Αντωνόπουλος. Δεδομένου ότι ο Στέλιος έκανε 1 πόντο ATP πέρυσι στο τουρνουά του HELLENIC ZEUS (FUTURES) σημειώνοντας 3 νίκες στα προκριματικά και 1 νίκη στο κυρίως ταμπλό, ήταν ο πρώτος επιλαχών μετά τους Καπόγιαννη – Στεργίου.

Ο Στέλιος δεν έχει ζητήσει ποτέ W.C. Ότι έχει πετύχει στο τέννις το έχει κάνει με πολύ κόπο δεδομένου παράλληλα είναι δευτεροετής στη Νομική Αθηνών. Το μόνο που θέλει είναι να αναγνωρίζεται η προσπάθεια αυτή και να μην αδικείται. Για το Στέλιο η εκπροσώπηση της πατρίδας μας μέσω της Εθνικής ομάδας τέννις αποτελεί ύψιστη τιμή, είναι ένας στόχος που θα του έδινε κίνητρο να δουλέψει περισσότερο . Αλλιώς θα απογοητευτεί και θα παρατήσει το άθλημα που αγαπά περισσότερο. Θα γίνει ένα από τα πολλά παιδιά που εχουν καταλάβει πόσο μάταιο είναι να ασχολείσαι με το τέννις κάνοντας πρωταθλητισμό μετά τα 16 χρόνια παραμένοντας στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να σημειώσετε ότι από τους γεννηθέντες από το 1995 μέχρι το 2000 είναι ζήτημα αν 10-15 παιδιά κάνουν ακόμα πρωταθλητισμό (τα περισσότερα μέσω υποτροφιών αμερικάνικων πανεπιστημίων).

Φυσικά ο Στέλιος δεν θα ήθελε να γίνει επανόρθωση εκ των υστέρων και να στεναχωρηθούν τα παιδιά που έχουν ήδη κληθεί στην Ε.Ο.

Απλά θα ήθελε να ξέρει ότι στο μέλλον θα έχει θέση στην Ε.Ο. εφ όσον του αξίζει και ότι δεν θα ξαναγίνουν λάθη εις βάρος του.

Με εκτίμηση
Στέφανος Περδικογιάννης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots