Ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό Σταμένος, Βέρμπης, Μαρκεσίνη

 
Ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό Σταμένος, Βέρμπης, Μαρκεσίνη
tennisnews team Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013 - 9:09

Ελληνικές συμμετοχές είχαμε στα προκριματικά του μονού ανδρών στα πλαίσια της 2ης εβδομάδας των τουρνουά 10.000$, 3rd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit. Οι Θανάσης Βέρμπης και Αντώνης Σταμένος προκρίθηκαν στους τελικούς των προκριματικών επικρατώντας των Igor Solomatin (UKR) και Joe Cooper (GBR) αντίστοιχα, ενω οι Παναγιώτης Καζανίδης, Αλέξανδρος-Γεωργιος Βακουφτσής και Στέλιος Περδικογιάννης έμειναν εκτός συνέχειας αφού ηττήθηκαν απο τους Nils Brinkman(GER), Michael Suleau (GBR) και Johannes Schretter (AUT) αντίστοιχα.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Θανάση Βέρμπη εναντίον του Tσέχου Dominik Kellovsky και του Αντώνη Σταμένου ενάντια στον Ολλανδό Fabian Van Der Lans στους άνδρες και ο αγώνας της Ιωάννας Μαρκεσίνης εναντίον της Ολλανδέζας Charlotte Van der Meij στις γυναίκες. Οι αναμετρήσεις είναι για την τελική φάση των προκριματικών ανδρών-γυναικών.

Όλοι οι αγώνες είναι στα πλαίσια του 3rd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel στη Χερσόννησο Ηρακλείου Κρήτης.

Mεγάλος χορηγός τίτλου της σημαντικής αυτής διοργάνωσης που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) είναι η εταιρία Hellenic Zeus Travel Services. Άλλοι σημαντικοί χορηγοί της σειράς των 10 τουρνουά είναι οι εταιρίες: HEAD, TOYOTA – Παπακαλιάτης Α.Ε., ACE Tennis Academy, Cleanup laundries, ART, LadyBug και Success.

Χορηγοί επικοινωνίας: tennisnews.gr, newsit, Κρήτη Σπορ Fm 87,6, prismanews.gr, Prismasport, CRETELIFE.gr, ΚΡΗΤΗ TV, Νέα Κρήτη, allaspor.gr, tv CRETA, gazzetta.gr, CRETE2DAY, Flashnews.gr, CRETALIVE, CretePlus.gr, Κύδων Τηλεόραση, η εφημερίδα Πατρίς και η Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι η http://www.helleniczeustennis.com , μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για την αγωνιστική δράση της ημέρας, live παρακολούθηση αγώνων καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots