Allcourt Tennis Academy

 
Allcourt Tennis Academy
Allcourt Tennis Academy
tennisnews team Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 - 15:09

Η ομάδα του allcourt σας περιμένει στον κορυφαίο προορισμό για μαθήματα τένις στο Μαρούσι, για κάθε ηλικία ή αγωνιστικό επίπεδο. 

Είτε είστε αρχάριος που κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα, είτε πιο προχωρημένος που επιθυμεί να βελτιώσει τις δεξιότητές του, οι προπονητές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα!

Έχοντας ως αφετηρία την αγάπη μας για το άθλημα και την εκπαίδευση, σκοπός μας είναι κάθε αθλούμενος να διασκεδάσει, να μάθει και να επιτύχει του δικούς του προσωπικούς στόχους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Τα μαθήματα τένις πραγματοποιούνται στο Μαρούσι, στα προπονητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ, όπου πέρα από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρουν και εύκολη πρόσβαση για αθλητές όπου έρχονται από τις γύρω περιοχές.

Προπονητές

Οι προπονητές του allcourt, ο Αντώνης και ο Γιώργος, είναι άνθρωποι που διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση, μεγάλη αγάπη και πλούσια αγωνιστική εμπειρία σε εθνικό επίπεδο από όταν ήταν ακόμα παιδιά. Όραμά τους είναι να μεταδώσουν τη γνώση τους για το τένις με τις πιο αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους.

Antonis Stamenos - Αντώνης Σταμένος
Αντώνης Σταμένος
Βιογραφικό
Giorgos Bertolis - Γιώργος Μπερτόλης
Γιώργος Μπερτόλης
Βιογραφικό


Εγκαταστάσεις Γηπέδων: Στάδιο OAKA – Μαρούσι

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6989913488, 6949871365
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: allcourt.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots