Συχνό λάθος στο τένις

 
Συχνό λάθος στο τένις
Συχνό λάθος στο τένις
tennisnews team Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 - 19:59

Στο σημερινό βίντεο θα δούμε ένα συχνό λάθος στο τένις που κάνουμε όταν προσπαθούμε να βάλουμε περισσότερη δύναμη στην μπάλα μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν χτυπάμε μία μπάλα θέλουμε να βάλουμε όσο περισσότερη δύναμη μπορούμε στην μπάλα μας, όμως είναι σημαντικό να μην χαλάσουμε την τεχνική μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Το συχνό λάθος που κάνουμε όταν χτυπάμε την μπάλα με δύναμη που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, είναι να γυρίζουμε το σώμα μας πολύ νωρίς και έτσι χάνουμε όλο τον έλεγχο και οδηγούμαστε σε λάθος επαφή με την μπάλα. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε την περισσότερη δύναμη που μπορούμε, και όλη αυτή η δύναμη να φεύγει συγχρονισμένα πάνω στην μπάλα.

 

Τέλος, θα δουλέψουμε μία άσκηση που στόχο έχει να βρούμε την μέγιστη δύναμη που μπορούμε να βάλουμε. Αρχικά ξεκινάμε με μία πολύ αργή μπάλα και λίγο λίγο ανεβάζουμε την ταχύτητα μας. Όταν φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε πολλά λάθη και να μην ελέγχουμε την μπάλα τότε ξέρουμε ότι φτάσαμε στην μέγιστη δύναμή μας.

Είναι σημαντικό στην προσπάθεια μας να βάλουμε δύναμη και να καταλαβαίνουμε πόσο δυνατά μπορούμε να χτυπήσουμε την μπάλα.

Antonis Stamenos - Αντώνης Σταμένος
Αντώνης Σταμένος
Βιογραφικό
Giorgos Bertolis - Γιώργος Μπερτόλης
Γιώργος Μπερτόλης
Βιογραφικό

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.