Πρώην τενίστρια έπιασε το σύζυγό της να την απατά με φίλη της

 
Πρώην τενίστρια έπιασε το σύζυγό της να την απατά με φίλη της
tn team Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 - 16:19

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την πρώην τενίστρια και νικήτρια Grand Slam, που έπιασε τον σύζυγό της, επίσης πρώην αθλητή, να την απατά με μια καλή της φίλη.

Το επεισόδιο αφορά την τενίστρια από την Αργεντινή, Gisela Dulko, και τον Αργεντινό πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Fernando Gago.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Αργεντινής, η Dulko έπιασε επ' αυτοφώρω τον πρώην - πλέον - σύζυγό της και πατέρα των τριών της παιδιών, στο κρεβάτι με μια από τις καλύτερες φίλες της .

"Η Gisela άνοιξε την πόρτα και τους βρήκε μπροστά της, στο κρεβάτι της", αποκάλυψε η δημοσιογράφος από την Αργεντινή, Cinthia Fernandez.

Και η ερωμένη του Gago είναι δημόσιο πρόσωπο σύμφωνα με τις πληροφορίες της Fernandez, καθώς πρόκειται για δικηγόρο που εργάζεται στην αμερικανική τηλεόραση, δεν αποκαλύφθηκε όμως το όνομά της.

Η 36χρονη Dulko, η οποία είναι γνωστότερη για την καριέρα της στα διπλά, όπου έχει φτάσει στο Νο.1 του κόσμου το 2010 και είχε κερδίσει το Australian Open το 2011 με την Flavia Pennetta, ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πλέον προπονητή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots