Περιμένει παιδί η Kerber!

 
Περιμένει παιδί η Kerber!
tn team Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 16:55

Η πρώην Νο.1 παίκτρια της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων, Angelique Kerber, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στο US Open.

Η 34χρονη Γερμανίδα, η οποία έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στο Wimbledon - όπου ηττήθηκε από την Elise Mertens στον 3ο γύρο - ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter.

"Ήθελα να παίξω στο US Open, αλλά αποφάσισα πως δεν θα είναι δίκαιο να παίξουν δυο εναντίον ενός", έγραψε χαριτολογώντας η Kerber στη δημοσίευσή της, η οποία συνοδεύτηκε με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση, για την προσωρινή της παύση από το tour.

"Για τους επόμενους μήνες θα κάνω ένα διάλειμμα από τα ταξίδια ως τενίστρια, αλλά είναι για τον καλύτερο δυνατό λόγο. Θα μου λείψετε όλοι σας. Η Νέα Υόρκη ήταν ένα μέρος που άλλαξε την καριέρα μου και φέτος δεν θα είναι διαφορετικά. Από την επανεκκίνηση της καριέρας μου το 2011 μέχρι τον τίτλο μου το 2016 και το Νο.1 του κόσμου. Το US Open έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου και θα ήθελα να μπορούσα να σας αποχαιρετήσω και από το γήπεδο μετά απ' αυτή την απουσία μου.

To να είμαι επαγγελματίας παίκτρια σημαίνει τα πάντα για μένα, αλλά είμαι ευγνώμων γι' αυτό το νέο μονοπάτι στο οποίο κατευθύνομαι. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι αγχωμένη και ενθουσιασμένη την ίδια στιγμή. Ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη, σημαίνει τα πάντα για μένα."

Αν και έμοιαζε με "αντίο", η Kerber απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να "κρεμάσει" οριστικά τη ρακέτα της. Σύμφωνα δε με τη γερμανική Bild, ο μεγάλος στόχος της είναι να επιστρέψει στο tour και να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots