ATP
MWTC: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
MWTC: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
MWTC: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
tennisnews team Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - 13:15

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Rafael Nadal στον μεγάλο τελικό του Mubadala World Tennis Championship, ενώ ο Novak Djokovic θα διεκδικήσει την 3η θέση. Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης. 

Η πρώτη παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο σπουδαίο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, έχει συνδυαστεί μέχρι στιγμής με δυο άψογες εμφανίσεις και νίκες επί των Andrey Rublev και Djokovic.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship και σήμερα, στις 17:00 ώρα Ελλάδας, θα διεκδικήσει το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 250.000 δολαρίων, απέναντι στον Nadal.

Ο Ισπανός, ο οποίος έχει κερδίσει 4 φορές το τουρνουά στο παρελθόν και έχει φτάσει άλλες 2 στον τελικό, έδωσε έναν αγώνα μέχρι στιγμής στο Άμπου Ντάμπι, πετυχαίνοντας εμφατική νίκη επί του Karen Khachanov.

Nadal και Τσιτσιπάς έχουν συναντηθεί σε 6 επίσημες αναμετρήσεις στο παρελθόν και ο Ισπανός είχε κερδίσει τις 5 απ' αυτές. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο Nitto ATP Finals, όπου ο Nadal ήταν ο μόνος που κατάφερε να κερδίσει τον Στέφανο στο τουρνουά, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με 6-7 (4), 6-4, 7-5. 

Θα προηγηθεί του τελικού ο αγώνας για την 3η θέση του Mubadala World Tennis Championship, στον οποίο ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Khachanov. O Djokovic, επίσης 4 φορές πρωταθλητής στο Άμπου Ντάμπι - μοιράζεται το ρεκόρ του πολυνίκη του θεσμού με τον Nadal - ήταν ο περσινός πρωταθλητής της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

15:00 Novak Djokovic v. Karen Khachanov COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Stefanos Tsitsipas v. Rafael Nadal COSMOTE SPORT 6HD

(Φωτογραφία: tennisnews.gr)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots