WTA
Wimbledon: Αποσύρθηκε η Sabalenka

 
Wimbledon: Αποσύρθηκε η Sabalenka
© AELTC/Jonathan Nackstrand
tn team Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 - 14:56

H Aryna Sabalenka έχασε τελικά τη μάχη που έδινε με το χρόνο και δεν θα αγωνιστεί στο Wimbledon!

Η Sabalenka, η οποία βρισκόταν στο ίδιο τέταρτο με τη Μαρία Σάκκαρη, απέσυρε πριν από λίγο τη συμμετοχή της, εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον ώμο της.

Είχε δηλώσει και πριν 2 μέρες ότι δεν είχε αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στο 100% της η Λευκορωσίδα τενίστρια, η οποία ήταν στο Νο.3 του ταμπλό και περσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης.

"Είμαι συντετριμμένη που πρέπει να σας ανακοινώσω ότι δεν θα παίξω στο Wimbledon αυτή τη χρονιά. Προσπάθησα τα πάντα για να προετοιμαστώ, αλλά δυστυχώς ο ώμος μου δεν συνεργάζεται. Πίεσα τον εαυτό μου στα όριά του στη σημερινή προπόνηση, αλλά η ομάδα μου μου εξήγησε ότι μόνο χειρότερα θα κάνω τα πράγματα αν παίξω. Αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά για μένα και υπόσχομαι να επιστρέψω δυνατότερη του χρόνου", έγραψε σε ένα story που δημοσίευσε η Sabalenka.

Το κάτω μισό του ταμπλό, όπου βρίσκεται και η Μαρία Σάκκαρη, δείχνει όλο και πιο ανοιχτό, με την Erika Andreeva να παίρνει τη θέση της Sabalenka ως lucky loser και να αντιμετωπίζει αργότερα σήμερα την Emina Bektas.

Και η Ekaterina Alexandrova, No.22 στο ταμπλό, απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή της, με τη Σάκκαρη να μην έχει καμία seeded παίκτρια στο διάβα της μέχρι και τον 3ο γύρο, ενώ έως και τα προημιτελικά μπορεί να συναντηθεί μόνο με μια Top 10 παίκτρια, την Qinwen Zheng, με την οποία μπορεί να συναντηθεί στον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots