ATP
Προβάδισμα για την Ισπανία στον τελικό (vid)

 
Roberto Bautista Agut
Roberto Bautista Agut © ATP Cup
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 11:47

Ο Roberto Bautista Agut ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το ATP Cup με το απόλυτο των νικών, αλλά και των κερδισμένων σετ! Ο 31χρονος Ισπανός επιβλήθηκε του Dusan Lajovic με 7-5, 6-1 και έδωσε το προβάδισμα στους Ίβηρες στον μεγάλο τελικό του ATP Cup.

Για ακόμα μια φορά ο Bautista Agut ήταν πολύτιμος για την Ισπανία, καθώς για 6η φορά σε 6 tie στο τουρνουά, οι Ίβηρες απέκτησαν το προβάδισμα χάρη στο Νο.2 παίκτη τους. Ο Bautista Agut δεν έχασε κανένα σετ, σε όλες τις αναμετρήσεις των μονών αυτές τις δυο εβδομάδες στο ATP Cup. 

Απέναντι στον Lajovic απέκτησε από πολύ νωρίς προβάδισμα με break και προηγήθηκε με 3-0. Ο Lajovic ισοφάρισε σε 3-3 και πάλεψε σκληρά τα επόμενα λεπτά, αλλά με ένα break στο τέλος του σετ ο Bautista Agut έκανε το 7-5.

Αυτό ήταν και η αρχή του τέλους, καθώς χωρίς καθόλου πίεση ο 31χρονος Ισπανός κυριάρχησε στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 4-0 και το κατέκτησε με 6-1, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Η Ισπανία προηγείται της Σερβίας με 1-0 στον τελικό του ATP Cup και τη σκυτάλη πλέον παίρνουν οι δυο κορυφαίοι των δυο ομάδων, αλλά και οι δυο κορυφαίοι τενίστες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Rafael Nadal και Novak Djokovic.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots