ATP
Ισπανία: Τέλος το τένις έως τις 5 Απριλίου

 
Ισπανία: Τέλος το τένις έως τις 5 Απριλίου
Ισπανία: Τέλος το τένις έως τις 5 Απριλίου
tennisnews team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 14:30

Με νέα της ανακοίνωση, η ισπανική ομοσπονδία αντισφαίρισης αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα τουρνουά, εθνικά και διεθνή, που διεξάγονται στη χώρα για τις 3 επόμενες εβδομάδες.

Το διοικητικό συμβούλιο της ισπανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης (RFET), αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των τουρνουά που διεξάγονται στην Ισπανία, εθνικά αλλά και διεθνή, έως τις 5 Απριλίου.

Η ανακήρυξη του κορωνοϊού ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας έχει αλλάξει τα δεδομένα και τις εκτιμήσεις των ειδικών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για διακοπή της τενιστικής σεζόν για 6 εβδομάδες!

Η απόφαση της RFET δεν επηρεάζει προς το παρόν τα δυο μεγάλα τουρνουά της χώρας, το Barcelona Open στη Βαρκελώνη και το Madrid Open της Μαδρίτης. Το 500άρι της Βαρκελώνης θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου και το Masters της Μαδρίτης στις 4 Μαΐου.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να αποτελέσει μόνο την αρχή και η αναστολή να συνεχιστεί και μετά τις 5 Απριλίου. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι επίσημο πως δεν θα γίνει το Marbella Tennis Open, το Challenger των 50.000 δολαρίων στη Μαρβέγια της Ανδαλουσίας, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots