H Bouzas Maneiro "εκθρόνισε" τη Vondrousova! (vid)

 
H Bouzas Maneiro "εκθρόνισε" τη Vondrousova! (vid)
© AELTC
tn team Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 - 17:08

Οι μεγάλες εκπλήξεις συνεχίζονται στο γυναικείο ταμπλό του Wimbledon και η 21χρονη Jessica Bouzas Maneiro "πέταξε έξω" την υπερασπίστρια του τίτλου, Marketa Vondrousova!

Άλλη μια "βόμβα" από τον 1ο κιόλας γύρο είχαμε στο ξεκίνημα της 2ης ημέρας του Wimbledon, με την Bouzas Maneiro να βγάζει εκτός συνέχεια την περσινή πρωταθλήτρια, Marketa Vondrousova, την οποία μάλιστα κέρδισε με το εμφατικό 6-4, 6-2!

Μόλις 67 λεπτά διήρκησε η φετινή πορεία της Vondrousova στο All England Club, με την Τσέχα να κάνει ένα κακό ματς, το οποίο ολοκλήρωσε με 18 winners και 28 αβίαστα λάθη, την ώρα που η Bouzas Maneiro είχε 12 winners, 14 αβίαστα λάθη και κατάφερε να αξιοποιήσει και τα 5 break points της!

Ήταν η 1η νίκη σε Grand Slam τουρνουά και η 1η Top 10 νίκη για τη νεαρή Ισπανίδα, που στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Cristina Bucsa και Ana Bogdan.

Σε αντίθεση με τη Vondrousova, η Elena Rybakina και η Jessica Pegula ξεπέρασαν εύκολα τα πρώτα τους εμπόδια στο SW19.

Η Rybakina επιβλήθηκε της Elena-Gabriela Ruse με 6-3, 6-1 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τη Laura Siegemund, που απέκλεισε την Kateryna Baindl με 6-4, 6-1.

Η Pegula συνέτριψε την Ashlyn Krueger με 6-2, 6-0 και θα αντιμετωπίσει την Xinyu Wang, που έβγαλε εκτός τη Viktoriya Tomova με 7-6 (4), 3-6, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots