Θετικό το πρώτο δείγμα για τον Djokovic (vid)

 
Θετικό το πρώτο δείγμα για τον Djokovic (vid)
© AELTC/Jonathan Nackstrand
tennisnews team Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 - 19:08

Θετικό και ενθαρρυντικό ήταν το πρώτο τεστ του Novak Djokovic στο Wimbledon, με τον 37χρονο Σέρβο να χάνει μόλις 5 games στην πρεμιέρα του, απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Vit Kopriva.

Απέναντι στον άπειρο, αλλά με ήδη 3 νίκες στα πόδια του Kopriva, o Djokovic δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και έκανε τον τραυματισμό του στο γόνατο πριν 3,5 εβδομάδες στο Roland Garros να μοιάζει με μακρινό παρελθόν.

Σε λιγότερο από 2 ώρες, ο Nole επιβλήθηκε του Τσέχου τενίστα με 6-1, 6-2, 6-2, σε ένα ματς που είχε 32 winners και μόλις 16 αβίαστα λάθη.

Και στα 3 σετ κυριάρχησε κατά κράτος ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων, Νο.2 στον κόσμο, που διεκδικεί τον 8ο τίτλο του στο Wimbledon και το 25ο Slam.

Στο All England Club έφτασε τις 93 νίκες (93-11), ενώ αυτή ήταν η 371η νίκη του συνολικά σε Grand Slam. Θυμίζουμε πως είχε προσπεράσει το ρεκόρ των 369 νικών του Roger Federer από το Roland Garros τον προηγούμενο μήνα και από δω και πέρα συνεχίζει να βελτιώνει το δικό του ρεκόρ ο Σέρβος.

Στον 2ο γύρο του Wimbledon, θα αντιμετωπίσει είτε τον Βρετανό Jacob Fearnley, Νο.277 στον κόσμο, που απέκλεισε τον Ισπανό Alejandro Moro Canas, με 7-5, 6-4, 7-6 (12).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots