ATP
Συνεργασία με τη Villareal o Bautista Agut! (vid)

 
Συνεργασία με τη Villareal o Bautista Agut! (vid)
Συνεργασία με τη Villareal o Bautista Agut! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 17:31

Μια πρωτότυπη συνεργασία "έκλεισε" ανάμεσα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Villareal και στον Roberto Bautista Agut, που θα γίνει ο πρώτος τενίστας που θα αγωνιστεί σε επίσημα τουρνουά με το έμβλημα ποδοσφαιρικής ομάδας στο outfit του.

Όπως ανακοινώθηκε, η Villareal και ο Bautista Agut θα πάνε ένα βήμα παρακάτω τη συνεργασία τους και ο Ισπανός τενίστας θα προσθέσει στην επίσημη μπλούζα με την οποία αγωνίζεται, το έμβλημα του ισπανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου στα μανίκια.

Η συμφωνία αυτή ισχύει για όλα τα επίσημα τουρνουά της ΑΤΡ, αλλά και για τα Grand Slam. Αυτό σημαίνει πως ο Bautista Agut σύντομα θα γίνει ο πρώτος τενίστας στο top επίπεδο που θα έχει έμβλημα ποδοσφαιρικής ομάδας στον ρουχισμό του.

Στη συμφωνία του Bautista Agut με τον σύλλογο παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Villareal, Fernando Roig, που για τις ανάγκες τις παρουσίασης έδωσε στον Ισπανό πρωταθλητή μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του.

Η σχέση της Villareal με τον Bautista Agut μας πάει πολύ πίσω στον χρόνο, καθώς ο 32χρονος σήμερα τενίστας ήταν στα παιδικά τμήματα του συλλόγου, όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots