ATP
Kύργιος: "Πολύ μικρή πιθανότητα να παίξω φέτος" (vid)

 
Kύργιος: "Πολύ μικρή πιθανότητα να παίξω φέτος" (vid)
Kύργιος: "Πολύ μικρή πιθανότητα να παίξω φέτος" (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 - 12:01

Ο Νικ Κύργιος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας και αποκάλυψε πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

"Αν έπαιζα αυτό τον καιρό, σίγουρα θα προτιμούσα να πάω στην Ευρώπη με όλα όσα γίνονται. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πάω στην Ευρώπη όμως, από μικρή έως μηδενική. Θα περάσω αυτόν τον χρόνο στο σπίτι, θα προπονηθώ, θα είμαι με την οικογένεια και τους φίλους μου και θα φερθώ υπεύθυνα, περιμένοντας για την κατάλληλη στιγμή", είπε ο Κύργιος στην αυστραλιανή τηλεόραση.

Στο χειρότερο σενάριο, που ο Κύργιος δεν αγωνιστεί καθόλου τη φετινή χρονιά, οι fans του θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την αυστραλιανή σεζόν, για την οποία ωστόσο ο Ελληνοαυστραλός έχει επίσης αμφιβολίες.

"Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το Australian Open, αν θα γίνει κανονικά και τι θα συμβαίνει με την πανδημία στη Μελβούρνη εκείνη την περίοδο. Είναι μια κακή εποχή για τη Μελβούρνη και δεν είμαι σίγουρος για το αν θα γίνει το Australian Open."

Τέλος, ο Κύργιος δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για μια ακόμα φορά στους παίκτες που έδειξαν ανευθυνότητα στην περίοδο της πανδημίας, φωτογραφίζοντας τον Novak Djokovic, που εκτός από Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, είναι και πρόεδρος του συμβουλίου των παικτών της ΑΤΡ.

"Κάποιοι παίκτες με τις συμπεριφορές τους σ' αυτή την περίοδο, έδειξαν ότι δεν είναι καθόλου μεγάλοι. Ειδικά αυτοί που θεωρούνται ηγετικές φιγούρες για το άθλημα και υποτίθεται πως δίνουν το καλό παράδειγμα. Οι συμπεριφορές αυτές απλά δείχνουν το πνευματικό τους επίπεδο. Βάζουν ζωές σε κίνδυνο, δεν είναι καν συγκρίσιμο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots