ATP
Επιστρέφει στο tour ως προπονητής ο Nalbandian

 
David Nalbandian & Miomir Kecmanovic
David Nalbandian & Miomir Kecmanovic Φωτογραφία: Instagram (@miomirk)
tn team Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 - 10:04

O David Nalbandian θα βρίσκεται και πάλι στο tour αυτή τη χρονιά, ως προπονητής του Miomir Kecmanovic.

Ο 39χρονος Αργεντινός, που έφτασε μέχρι το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης στην εποχή κυριαρχίας των Roger Federer και Rafael Nadal, ασχολήθηκε περισσότερο με τους αγώνες αυτοκινήτων μετά το τέλος της καριέρας του στο τένις το 2013. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί ξανά στο άθλημα που τον έκανε διάσημο, από το πόστο του προπονητή.

"Δείτε ποιος αποφάσισε να επιστρέψει στο tour! Είναι τιμή μου να σε έχω στην ομάδα μου", έγραψε ο Kecmanovic στη σχετική δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Miomir Kecmanovic (@miomirk)

Ο πρωταθλητής του ATP Finals του 2005, είπε πως θα βοηθήσει τον 21χρονο Σέρβο, Νο.41 στον κόσμο, για τη φετινή χωμάτινη σεζόν και θα είναι μαζί του στα λατινοαμερικάνικα τουρνουά, ξεκινώντας από το Cordoba Open στην Αργεντινή αυτή την εβδομάδα.

"Είναι αλήθεια πως δουλεύουμε μαζί και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι στο τένις με κάποιον τρόπο. Ήταν τιμή μου όταν ο Miomir επικοινώνησε μαζί μου και θα προσπαθήσω να του προσφέρω ό,τι βοήθεια χρειάζεται. Ελπίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε και να εξελιχθεί στον παίκτη που θέλει λίγο-λίγο", είπε ο Nalbandian, σύμφωνα με το pundodebreak.com.

Προς το παρόν οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να δοκιμάσουν αυτή τη συνεργασία για τα χωμάτινα τουρνουά αυτών των εβδομάδων, αλλά αν είναι αμφότεροι ευχαριστημένοι μπορεί και να την επεκτείνουν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots