ATP
Laver Cup: Ανακοινώθηκε ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 17:27

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα απουσιάσει από το Laver Cup της Βοστώνης. Συμπληρώθηκε η ομάδα της Ευρώπης, που είναι και αυτή τη χρονιά το μεγάλο φαβορί.

Ανακοινώθηκε σήμερα η ομάδα της Ευρώπης, που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Laver Cup της Βοστώνης το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου. Είχαν ήδη ανακοινωθεί οι συμμετοχές των Matteo Berrettini, Alexander Zverev και Daniil Medvedev, ενώ απέσυραν τις συμμετοχές του οι Roger Federer και Dominic Thiem, που θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας τραυματισμών.  

Σήμερα όμως, ανακοινώθηκαν και οι 3 άλλοι παίκτες της Team Europe, που θα είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Andrey Rublev και Casper Ruud.

"Είναι εκπληκτικό που θα είμαι για μια ακόμα φορά μέρος της ομάδας της Ευρώπης και ανυπομονώ για τη Βοστώνη", δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αγωνιστεί για 2η διαδοχική φορά στη διοργάνωση, μετά από το ντεμπούτο του το 2019.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί από το Laver Cup οι Denis Shapovalov, Diego Schwartzman και Felix Auger-Aliassime, για την ομάδα του Κόσμου, απομένουν συνεπώς να ανακοινωθούν 3 παίκτες ακόμα για να γνωρίζουμε το συνολικό line-up του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots