ATP
Κύργιος: "Πιθανότατα το τελευταίο μου Laver Cup"

 
Κύργιος: "Πιθανότατα το τελευταίο μου Laver Cup"
tn team Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:55

Για μια ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος άφησε υπόνοιες για το τέλος της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά φέτος και ο επόμενος στόχος του είναι το Australian Open.

"Αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο μου Laver Cup. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα είμαι στο τένις. Επίσης υπάρχει τεράστιο ταλέντο σε όλο τον κόσμο. Οι rookies (Reilly) Opelka και Felix (Auger-Aliassime) είναι φανταστικοί παίκτες", είπε ο Κύργιος, αφήνοντας για μια ακόμα φορά υπόνοιες ότι ίσως δεν βρίσκεται μακριά το τέλος της καριέρας του.

Ο Κύργιος ξεκαθάρισε επίσης πως δεν θα το δούμε σε κάποιο από τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς: "Αυτό ήταν το τελευταίο μου τουρνουά στη χρονιά. Θα προετοιμάσω το σώμα μου κατάλληλα για το Australian Open."

Ο Κύργιος είπε ακόμα πως στην απόφαση να μην αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά για φέτος συνέβαλε και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα του: "Η μητέρα μου δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με την υγεία της. Θέλω να επιστρέψω στην Αυστραλία και να τη δω. Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν είμαι απ' αυτούς τους παίκτες που κυνηγούν τους βαθμούς σε όλα τα τουρνουά, δεν έχω τίποτα να αποδείξω στον εαυτό μου."

Τέλος, ακόμα και αν οι δηλώσεις του δεν ήθελε να υπονοήσει άμεσα πως το τέλος της καριέρας του είναι κοντά, ο Κύργιος είπε - όχι για πρώτη φορά - πως σίγουρα το τέλος δεν είναι και πολύ μακριά: "Όσο είμαι έξω στο court, θα προσπαθώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όμως δεν θα καθίσω να φτιάξω ένα πλάνο για τα 4-5 επόμενα χρόνια στο tour. Απλά δεν είμαι έτσι εγώ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots