ATP
Laver Cup: Νέος αρχηγός από το 2025 ο Andre Agassi

 
Laver Cup: Νέος αρχηγός από το 2025 ο Andre Agassi
© Laver Cup
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 11:11

Ο Andre Agassi θα γίνει ο νέος αρχηγός της Team World, ξεκινώντας από το Laver Cup του 2025 στο Σαν Φραντζίσκο.

Ο John McEnroe, ο οποίος ήταν ο Team Captain της Team World από την αρχή του τουρνουά στην Πράγα το 2017, θα ολοκληρώσει την επταετή θητεία του στο φετινό τουρνουά, που θα γίνει στην Uber Arena του Βερολίνου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (20-22/09).

"Είναι μεγάλη μου τιμή να δέχομαι την πρόσκληση για να γίνω αρχηγός της Team World του Laver Cup", είπε ο Agassi, ο οποίος θα παραβρεθεί και στη φετινή διοργάνωση στο Βερολίνο, ώστε να προετοιμαστεί γι' αυτό το ρόλο.

"Είναι ένα τουρνουά που υπάρχει μόλις για 7 χρόνια, αλλά ήδη είναι πολύ διασκεδαστικό για τους φαν, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, να βλέπουμε τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος να παίζουν αντιμέτωποι σ' αυτό το υπέροχο ομαδικό περιβάλλον", πρόσθεσε.

Το 2024 θα ολοκληρωθεί και η θητεία του Bjorn Borg, αρχηγού της Team Europe από το 2017 μέχρι και τώρα. O Borg έχει υπάρξει Team Captain των Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, του Στέφανου Τσιτσιπά και πολλών ακόμα κορυφαίων παικτών, μέσα από τα τουρνουά του Laver Cup. Ο διάδοχός του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots