Η ερώτηση του Nadal στον Federer (vids)

 
Η ερώτηση του Nadal στον Federer (vids)
tn team Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:47

O Roger Federer έκανε ένα Q&A στο Βανκούβερ για το Laver Cup και στις ερωτήσεις που δέχτηκε εμφανίστηκε μέσω του video wall και ο Rafael Nadal, για να κάνει τη δική του ερώτηση!

Παρότι "κρέμασε" τη ρακέτα του - στο ίδιο event το 2022 - ο Roger Federer είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του Laver Cup.

Στην έναρξη της διοργάνωσης την Παρασκευή, ο 42χρονος Ελβετός έκανε ένα πλούσιο "Q&A" το οποίο παρουσίασε ο Jimmy Courier.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων απάντησε θετικά στο αν τα παιδιά του παίζουν τένις και μάλιστα κάνουν backhand με τα δυο χέρια, ενώ ρωτήθηκε και για την πρόσφατη on-stage εμφάνισή του σε συναυλία των Coldplay στη Ζυρίχη, αποκαλύπτοντας πως ακολούθησε τη συμβουλή της κόρης του: "Ρώτησα την κόρη μου και μου είπε 'εννοείται πως πρέπει να το κάνεις, ζεις μονάχα μια φορά'."

Αναμφίβολα το αποκορύφωμα της βραδιάς, ήταν η guest εμφάνιση του Rafael Nadal μέσω της γιγαντοοθόνης. Ο Ισπανός έστειλε και εκείνος την ερώτησή του, την οποία μάλιστα έκανε ο ίδιος σε βίντεο: "Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου παρτενέρ στο διπλό", ρώτησε ο Rafa ρίχνοντας μια πονηρή μάτια και κλείνοντας το μάτι στον Roger, ζητώντας προφανώς να ακούσει το όνομά του!

Ο Ελβετός δεν τον απογοήτευσε: "Νόμιζα πως ήταν η σύζυγός μου... μέχρι που εμφανίστηκε αυτός ο τύπος. Οπότε ναι, το δίνω στον Rafa!"

Δεν ξέρουμε αν ήταν ειλικρινής η απάντηση του Roger, ήταν όμως σίγουρα αυτή που ήθελα να ακούσουν όλοι. Άλλωστε, η συνεργασία τους πέρσι στο Λονδίνο άφησε εποχή, όπως και το rivalry τους έχει μείνει στην ιστορία και είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο του κόσμου, όπως και κάθετι που κάνουν μαζί.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη του Federer:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots