Δεν θα παίξει στο Wimbledon o Nadal

 
Δεν θα παίξει στο Wimbledon o Nadal
© AELTC
tn team Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 17:38

Ήταν το λογικό και επιβεβαιώθηκε διά στόματος David Ferrer, πως ο Rafael Nadal δεν θα αγωνιστεί στο Wimbledon αυτή τη χρονιά.

Ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια ο Nadal αποφεύγει το γρασίδι και αυτή τη χρονιά είχε έναν επιπλέον λόγο να το κάνει, αφού μετά το Wimbledon έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, που θα γίνουν στο χώμα και το Roland Garros.

Είχε πει εξαρχής ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάει στο Λονδίνο ο 38χρονος Ισπανός, ο οποίος μπορεί να στάθηκε άτυχος και να έπαιξε στον 1ο γύρο του Roland Garros με τον Alexander Zverev - μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά - αλλά θα έχει μια δέυτερη ευκαιρία να παίξει φέτος στο αγαπημένο του Philippe Chatrier, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την είδηση ότι δεν θα πάει στο Wimbledon επιβεβαίωσε σήμερα ο David Ferrer, αρχηγός της ισπανικής ολυμπιακής αποστολής του τένις, που παράλληλα με την ανακοίνωση ότι ο Nadal θα παίξει διπλό στους Ολυμπιακούς μαζί με τον Carlos Alcaraz, ενημέρωσε και πως δεν θα δούμε ούτε φέτος τον κάτοχο 22 Grand Slams τίτλων στο Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots