ATP
Παίκτης κολεγιακού έκλεψε πόντο ως "άουτ" στη μέση του court! (vid)

 
Παίκτης κολεγιακού έκλεψε πόντο ως "άουτ" στη μέση του court! (vid)
tn team Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 14:52

Τι κι αν η επιστροφή του αντιπάλου του ήταν μέσα στο mid-court; Ο Charles Courtreau από το πανεπιστήμιο του Radford "έκλεψε" τον πόντο λέγοντας πως ήταν εκτός, για αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος!

Όσοι παρακολουθούν κολεγιακό τένις ή έχουν βιώσει την εμπειρία, γνωρίζουν πως όταν δεν υπάρχει chair umpire στην καρέκλα, είναι αρκετά σύνηθες να σου πάρει ο αντίπαλος έναν αμφιλεγόμενο πόντο, είτε εσκεμμένα, είτε μη.

Αυτό που έγινε στην πρόσφατη αναμέτρηση του Charles Courtreau με τον Will Woodall είναι κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί!

Ο Courtreau, αθλητής του Radford University, πανηγύρισε τον πόντο δείχνοντας στον αντίπαλό του ότι ήταν άουτ, παρότι η επιστροφή του Woodall μετά το σερβίς δεν ήταν απλά καθαρά μέσα, αλλά ήταν εντός του mid-court!

Στο γήπεδο μπορεί να μην υπήρχε διαιτητής, υπήρχε όμως κάμερα κι έτσι ο συγκεκριμένος πόντος έγινε viral.

Όπως αναφέρουν και σε πολλά από τα σχόλια, ήταν μια περίπτωση "οφθαλμού αντί οφθαλμού", δηλαδή νωρίτερα ο Woodall είχε αδικήσει τον Courtreau νωρίτερα σε περισσότερες από μια περιπτώσεις κι έτσι ο Courtreau ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω και γι' αυτό του "έκλεψε" τον συγκεκριμένο πόντο τόσο ξεδιάντροπα και επιδεικτικά.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots