ATP
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Kwon στους Ασιατικούς Αγώνες (vid)

 
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Kwon στους Ασιατικούς Αγώνες (vid)
tn team Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:36

O άλλοτε Νο.52 στον κόσμο Soon-woo Kwon πήρε πολύ βαριά την ήττα του από τον Ταϊλανδό Kasidit Samrej, έναν παίκτη που δεν έχει μπει ποτέ στο Top 500 της ΑΤΡ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με πολλαπλά χτυπήματα στη ρακέτα του, αλλά και να μην δώσει το χέρι του στον αντίπαλό του!

Ο Κορεάτης σταρ Soon-woo Kwon, ο οποίος έχει φτάσει ως το Νο.52 του κόσμου (τώρα είναι στο Νο.112) και γαλουχήθηκε στην ακαδημία του Rafa Nadal, ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες, που γίνονται αυτές τις ημέρες στο Hangzhou της Κίνας, αλλά ηττήθηκε στον πρώτο του κιόλας αγώνα από τον Kasidit Samrej, Νο.636 στον κόσμο, με 6-3, 5-7, 6-4.

Όχι απλά δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον θυμό του γι' αυτή την ήττα ο Kwon, αλλά το έκανε με τον πλέον αντιαθλητικό τρόπο, με ένα άγριο ξέσπασμα στη ρακέτα του, την οποία χτυπούσε ξανά και ξανά στο τερέν ώσπου να φτάσει στην καρέκλα του και ακόμα και μετά απ' αυτό!

Μάλιστα, όταν ο Samrej τον πλησίασε για να του δώσει το χέρι του (μιας και ο Kwon δεν πήγε ποτέ προς το φιλέ), ο Κορεάτης αρνήθηκε να το κάνει και τον απέφυγε.

Όλη αυτή η ασέβεια που έδειξε ο Kwon είχε ως αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί εντόνως από το κοινό της Hangzhou, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots