ATP
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας

 
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας
tennisnews team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 2:01

Στο διπλό θα αγωνιστεί το Σάββατο ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το Laver Cup, με συμπαίκτη τον Casper Ruud. Στα μονά θα παίξουν οι Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev και Alexander Zverev. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ακόμα μια μέρα γεμάτη σπουδαίου επιπέδου τένις αναμένεται για το Laver Cup του Βερολίνου, με μεγάλες μάχες να γεμίζουν το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/09) στην Uber Arena.

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η δράση, με την αναμέτρηση του Daniil Medvedev κόντρα στον Frances Tiafoe. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Carlos Alcaraz με τον Ben Shelton.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στις 20:00, με τον αγώνα του Alexander Zverev απέναντι στον Taylor Fritz, σε έναν επαναληπτικό της πρόσφατης μονομαχίας τους στο US Open, στην οποία βγήκε κερδισμένος ο Αμερικανός.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με το διπλό, όπου θα παίξει και ο Τσιτσιπάς, που μαζί με τον Ruud θα αντιμετωπίσουν τους Ben Shelton και Alejandro Tabilo.

Θυμίζουμε πως κάθε νίκη τη 2η μέρα δίνει 2 βαθμούς και το σκορ αυτή τη στιγμή μεταξύ της Team Europe και της Team World είναι στο 2-2. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από το Eurosport 1HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots