Tomic σε διαιτητή: "Είμαι σίγουρος ότι έχω κορωνοϊό" (vid)

 
Tomic σε διαιτητή: "Είμαι σίγουρος ότι έχω κορωνοϊό" (vid)
tn team Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022 - 9:24

Ο Bernard Tomic είχε αναγγείλει στην preseason πως έχει αλλάξει και σκοπεύει να κάνει δυναμική επιστροφή στη δράση, ωστόσο στον πρώτο του αγώνα για τα προκριματικά του Australian Open έχασε σε λιγότερο από μια ώρα και μάλιστα αποκάλυψε στην chair umpire πως βγήκε στο court χωρίς να νιώθει καλά και μάλλον έχει κορωνοϊό!

Ο 29χρονος Αυστραλός τενίστας, ηττήθηκε σε 57 μόλις λεπτά από τον Roman Safiullin με 6-1, 6-4 στον 1ο προκριματικό γύρο του Australian Open, αλλά η είδηση ήταν το ότι βγήκε άρρωστος και αγωνίστηκε, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος.

"Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθώ θετικός μέσα στις δυο επόμενες μέρες, στο λέω. Θα σε κεράσω αν δεν βρεθώ θετικός σε τρεις μέρες, αλλιώς θα με κεράσεις εσύ", είπε ο Αυστραλός στη διαιτητή της αναμέτρησης κατά τη διάρκεια ενός changeover στο 2ο σετ.

Λίγο αργότερα, ο Tomic ανέβασε και ένα story, στο οποίο μοιράστηκε μερικές ακόμα πληροφορίες: "Νιώθω πολύ άρρωστος, τώρα είμαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μίλησα με τους γιατρούς και μου ζήτησαν να μείνω σε καραντίνα. Δεν μπορούσαν να με δουν ακόμα για να αποφύγουν να έρθουν σε επαφή. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη στο γήπεδο σήμερα. Το εκτιμώ! Θα τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά. Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ήθελα πολύ να κάνω τους Αυστραλούς υπερήφανους και να τα πάω καλά στην πατρίδα μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots