Η Zavatska ξέμεινε από ρακέτες εν μέσω αγώνα! (vid)

 
Katarina Zavatska
Katarina Zavatska
tennisnews team Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 - 10:31

Εικόνες που δε βλέπουμε συχνά ήρθαν από τον αγώνα της Katarina Zavatska με την Kiki Bertens, καθώς η Ουκρανή, η οποία έκανε πολύ καλό αγώνα, ξέμεινε από ρακέτες στα μέσα του 3ου σετ και αναγκάστηκε να παίξει με διαφορετική ρακέτα το υπόλοιπο παιχνίδι.

Η Zavatska έκανε έναν καλό αγώνα για τον 1ο γύρο του Roland Garros αυτή την εβδομάδα, απέναντι στο Νο.5 του ταμπλό, Kiki Bertens. Κέρδισε το 1ο σετ με 6-2, αλλά η Ολλανδέζα πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε το 2ο σετ με το ίδιο σκορ.

Μετά από μόλις 10 λεπτά στο 3ο σετ, η Zavatska στάθηκε άτυχη, καθώς μέσα σε δυο games "έσπασαν" χορδές από τρεις διαφορετικές ρακέτες της (!), κάτι που ομολογουμένως δεν το βλέπουμε και κάθε μέρα.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως η νεαρή παίκτρια και ο προπονητής της έδειξαν και αμέλεια, καθώς λίγη ώρα πριν, είχε σπάσει χορδή από την πρώτη ρακέτα και δεν την έστειλαν στην επίσημη ομάδα stringing του τουρνουά, ούτε όταν έσπασε η δεύτερη. Τελικά έστειλαν 4 ρακέτες μαζί, όταν πια η Zavatska δεν είχε άλλη δική της ρακέτα (Yonex) έτοιμη για να αγωνιστεί και αναγκάστηκε να παίξει με την πιο βαριά ρακέτα του προπονητή της (Babolat). 

Έχασε πολύ γρήγορα το 3ο σετ με 6-0 και παρά το γεγονός πως οι ρακέτες της ετοιμάστηκαν σε 15 λεπτά, ήταν πολύ αργά για να τις παραλάβει. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots