Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Julien Crosnier/FFT
tennisnews team Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 - 19:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, για μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garros. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Andrey Rublev θα αναμετρηθούν ξανά μετά από 10 μέρες και τον τελικό του Αμβούργου, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πολύ κοντά στον τίτλο, σέρβιρε γι' αυτόν στο 3ο σετ, αλλά ο Rublev ανέτρεψε την τελευταία στιγμή τα δεδομένα και πήρε τη νίκη.

Και οι δυο είχαν εκπληκτικές εβδομάδες στο Αμβούργο και παρά την απότομη αλλαγή των συνθηκών για τα γήπεδα και τις μπάλες του Roland Garros, διανύουν εκπληκτικές περιόδους και στο Παρίσι. Ο Rublev έχει φτάσει τις 9 διαδοχικές νίκες και ο Τσιτσιπάς έχει μια ήττα στα τελευταία του 9 παιχνίδια.

Ο αγώνας θα είναι ο 3ος κατά σειρά στο Philippe Chatrier, με τον πρώτο να ξεκινάει στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Συνεπώς, Τσιτσιπάς και Rublev αναμένονται στο γήπεδο περίπου στις 17:00 το απόγευμα, ίσως νωρίτερα ή και αργότερα, αναλόγως από το πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθούν οι δυο τελευταίοι προημιτελικοί του γυναικείου ταμπλό.

Στις 13:00 θα αναμετρηθούν οι Petra Kvitova και Laura Siegemund, ενώ στη συνέχεια οι Danielle Collins και Sofia Kenin.

Μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά, στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Novak Djokovic θα διεκδικήσει το δικό του εισιτήριο για τα ημιτελικά, με αντίπαλο τον Pablo Carreno Busta, τον μοναδικό άνθρωπο που τον έχει κερδίσει φέτος, έστω και τυπικά, μετά την αποβολή του Σέρβου από το US Open.

Κατά τ' άλλα ο Djokovic δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο συγκεκριμένο match-up, έχοντας κερδίσει τον Carreno Busta και στις 3 προηγούμενες συναντήσεις τους. Ο Σέρβος διεκδικεί την 11η είσοδό του στα ημιτελικά του Roland Garros, ενώ ο Ισπανός θα παίξει για 1η φορά σε προημιτελικό στο Παρίσι.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ΕΡΤ Sports HD, το ERTFLIX (ΕΡΤ Sports 1) και το Eurosport

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (07/10):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00):
1) Petra Kvitova [7] v Laura Siegemund
2) Danielle Collins v Sofia Kenin [4]
3) Andrey Rublev [13] v Stefanos Tsitsipas [5]
4) Novak Djokovic [1] v Pablo Carreno Busta [17]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots