Παίκτρια χτύπησε ball girl με την μπάλα και αποβλήθηκε! (vid)

 
Παίκτρια χτύπησε ball girl με την μπάλα και αποβλήθηκε! (vid)
tn team Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 - 14:49

Επεισοδιακό φινάλε είχε αγώνας για το διπλό γυναικών σήμερα στο Roland Garros, με τη Γιαπωνέζα Miyu Kato να χτυπάει άθελά της ένα ball girl με μια μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθούν μαζί με τη συμπαίκτριά της.

Σε μια αψυχολόγητη ενέργεια και ενώ ερχόταν ήδη κάποιο ball kid προς το μέρος της, η Kato έδιωξε την μπάλα μακριά της και "σημάδεψε" το άτυχο κορίτσι που στεκόταν στην απέναντι μεριά.

Το ball girl έχασε για λίγο την ανάσα του και η Kato το πλησίασε για να ζητήσει συγγνώμη και να δει αν είναι καλά. Προφανώς και δεν το χτύπησε επίτηδες, ωστόσο οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να την αποβάλλει.

Η Γιαπωνέζα τενίστρια, Νο.31 στον κόσμο στα διπλά, ήταν απαρηγόρητη και η πορεία τους μαζί με την Ινδονήσια συμπαίκτριά της, Aldila Sutjiadi, τελείωσε πολύ άδοξα στο Roland Garros. Είχαν χάσει το 1ο σετ από τις Marie Bouzkova και Sara Sorribes Tormo στο tie-break (7-1), αλλά είχαν το προβάδισμα με 3-1 στο 2ο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστες στιγμές πριν, υπήρξαν δικαιολογημένα παράπονα από τη μεριά των Kato και Sutjiadi, καθώς ο διαιτητής τους στέρησε έναν πόντο που κανονικά έπρεπε να δοθεί επανάληψη, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots