Απίστευτος πόντος στο διπλό του US Open! (vid)

 
Απίστευτος πόντος στο διπλό του US Open! (vid)
tn team Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:28

Ένα απίστευτο και πολύ σπάνιο στιγμιότυπο μας προσέφερε αγώνας διπλού στο US Open, με τον Lloyd Glasspool να περνάει δίπλα από το φιλέ, να φτάνει στην πλευρά των αντιπάλων του και να περνάει από εκεί την μπάλα για το winner!

Η επιστροφή από το σερβίς του Dan Evans πήρε περίεργα φάλτσα από το backspin και μόλις χτύπησε στην πλευρά των Evans και Glasspool άλλαξε εντελώς πορεία, περνώντας στην πλευρά των αντιπάλων τους.

Ήταν ωστόσο σε τέτοιο ύψος που ο Glasspool, ο οποίος έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά, ήταν σε θέση να την κυνηγήσει χωρίς να έρθει σε επαφή με το φιλέ (κάτι που δεν επιτρέπεται), και μάλιστα είχε πολύ εύκολο έργο στο να πάρει τον πόντο από εκεί και έπειτα, αφού χωρίς να υπάρχει φιλέ να εμποδίζει έπρεπε απλά να στείλει την μπάλα κάπου που δεν θα έφταναν ποτέ οι αντίπαλοί του.

Κέρδισε έτσι έναν κανονικότατο πόντο, που όμως πολύ σπάνια βλέπουμε, αν έχουμε ξαναδεί γενικά.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por US Open (@usopen)

Για την ιστορία, ο αγώνας αυτός ολοκληρώθηκε άδοξα, αφού ο Evans ένιωθε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και εγκατέλειψε όταν ήταν πίσω με 6-7 (4), 6-4, 2-1 από τους Marcus Daniell και Marcelo Demoliner, που προκρίθηκαν στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots