Με φόρα μπήκαν στο US Open Badosa και Gauff

 
Με φόρα μπήκαν στο US Open Badosa και Gauff
© USTA
tennisnews team Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 23:02

H Paula Badosa συνεχίζει με φόρα από τις προηγούμενες καλές εμφανίσεις της στην Αμερική και ξεκίνησε την πορεία της στο US Open με εντυπωσιακό τρόπο. Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα και για την υπερασπίστρια του τίτλου, Coco Gauff.

Η Badosa χρειάστηκε μόλις 69 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Viktorija Golubic, την οποία κέρδισε με 6-0, 6-3, για να μπει στον 2ο γύρο του US Open.

Η 26χρονη Ισπανίδα, η οποία έχει βρει και πάλι την καλύτερή της φόρμα τον τελευταίο μήνα στα τουρνουά της Αμερικής, θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Martina Trevisan και Taylor Townsend.

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε και η Coco Gauff, η οποία υπερασπίζεται τον τίτλο της και στην πρεμιέρα της συνέτριψε τη Varvara Gracheva με 6-2, 6-0 σε 66 λεπτά.

Την Τετάρτη η νεαρή Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την Tatjana Maria, που απέκλεισε την προερχόμενη από τα προκριματικά, Solana Sierra, με 6-2, 6-3.

Από σετ πίσω επέστρεψαν Elina Svitolina και Qinwen Zheng, για να πάρουν και αυτές την πρόρκιση. Η Svitolina απέκλεισε τη Maria Lourdes Carle με 3-6, 6-3, 6-4, ενώ η Zheng επικράτησε της Amanda Anisimova με 4-6, 6-4, 6-2.

Στον 2ο γύρο η Svitolina θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Anhelina Kalinina, που απέκλεισε την Oceane Dodin με 6-1, 3-6, 6-1. Η Zheng θα αντιμετωπίσει την Erika Andreeva, που κέρδισε τη Yue Yuan με 6-3, 7-6 (7).

Χωρίς προβλήματα προκρίθηκαν στον 2ο γύρο και οι Daria Kasatkina και Donna Vekic, που κέρδισαν τις Jaqueline Cristian (6-2, 6-4) και Kimberly Birrell (6-4, 6-4) αντίστοιχα. Τέλος, η Jule Niemeier απέκλεισε τη Νο.32 του ταμπλό, Dayana Yastremska, με 4-6, 7-6 (3), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots