"Πόρτα" σε Hamilton από το Wimbledon!

 
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 - 17:53

Είναι γνωστό πως οι κανόνες του Wimbledon είναι πολύ αυστηροί. Δεν μπορείς να ντυθείς όπως θες, ούτε αν είσαι παίκτης, ούτε αν είσαι θεατής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Lewis Hamilton. O παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θέλησε να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών στο Grand Slam της πατρίδας του, όμως έφαγε "πόρτα" για το ντύσιμό του!

Ο Hamilton ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών ανάμεσα σε Novak Djokovic και Roger Federer, από την καλύτερη θέση, το Royal Box. Εκεί όπου πάντα βλέπουμε μεγάλες δημοσιότητες, σπουδαίες προσωπικότητες και τις περισσότερες φορές μέλη και της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές παγκοσμίως, κατάγεται από την Αγγλία και το 2014 αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στον "Βασιλιά" του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη Formula 1. Τίποτα από αυτά δεν εμπόδισαν τους φύλακες να του φερθούν όπως σε όλους και μόλις τον είδαν ντυμένο πρόχειρα (πρόχειρα σε σχέση με τους κανονισμούς τουλάχιστον), του απέτρεψαν την είσοδο.

"Λόγω μιας παρεξήγησης με τον ενδυματολογικό κώδικα, έχασε τον τελικό και είναι πολύ απογοητευμένος", ανέφερε στα media εκπρόσωπος του 30χρονου πιλότου της Mercedes.

Η διοργάνωση του Wimbledon, δήλωσε μέσα από ανακοίνωση: "Αν ο Hamilton ήταν ντυμένος όπως έπρεπε, θα μπορούσε να περάσει μέσα. Αν ήρθε χωρίς σακάκι, γραβάτα ή παπούτσια, θα είχε δύο επιλογές. Ή να μείνει έξω, ή να επιστρέψει ντυμένος κατάλληλα."

Μεταξύ άλλων φέτος στο Royal Box κατά τη διάρκεια του τελικού είδαμε τους Benedict Cumberbatch, Kate Winslet, Bradley Cooper, Hugh Grant και Thierry Henry.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots