Ποιους ακολουθεί η Μαρία Σάκκαρη στα social media; (vid)

 
Ποιους ακολουθεί η Μαρία Σάκκαρη στα social media; (vid)
tn team Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 - 18:49

Η Μαρία Σάκκαρη συμμετείχε στο πρότζεκτ του Eurosport "My Social Network" και μίλησε για μερικούς από τους ανθρώπους που ακολουθεί στα social media, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών Αντετοκούνμπο, του Lewis Hamilton και του Francesco Totti.

"Έχω έναν μεγάλο κύκλο στην πατρίδα μου, από το σχολείο, από το τένις, από τα ταξίδια. Δεν είμαι ο άνθρωπος που επειδή έχω κάποια δημοσιότητα τώρα θα τους κάνω unfollow και θα υποδύομαι ότι δεν τους γνωρίζω", είπε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ακολουθούσε 1.893 προφίλ στο Instagram τη μέρα που γυρίστηκε αυτό το βίντεο. Στη συνέχεια, σχολίασε ξεχωριστά κάποια απ' αυτά τα προφίλ.

Τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο: "Πως γίνεται να μην ακολουθείς αυτούς τους δυο; Είναι σπουδαίοι, πολύ ταπεινοί και ό,τι και να συμβεί παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι, έχουν τις ίδιες προσωπικότητες, κάτι που θαυμάζω πολύ."

Τον Bear Grylls: "Αυτό που κάνει είναι εξωπραγματικό. Ξέρω πως είναι φίλος του τένις, αλλά τον ακολουθώ γιατί μ' αρέσουν τα βίντεο που ανεβάζει και αυτά που κάνει. Μου άρεσε πολύ το βίντεο με τον Roger Federer. Θα έκανα σίγουρα κάτι μαζί του. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι εξτρίμ, όχι επικίνδυνο, αλλά διαφορετικό."

Toν Francesco Totti: "Ο Totti είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος. Έμεινε σε όλη την καριέρα του στη Ρόμα και αυτό είναι κάτι που μ' αρέσει και που θαυμάζω."

Toν Lewis Hamilton: "Ο αγαπημένος μου οδηγός στη Formula 1. Σε ποιον δεν αρέσει ο Lewis Hamilton; Ήμουν λυπημένη μ' αυτό που συνέβη στο τέλος της χρονιάς, αλλά ξέρω πως θα ανακάμψει."

Το National Geographic: "Μου αρέσει η φύση, μου αρέσουν τα ζώα και παρακολουθώ πολλά ντοκυμαντέρ για λιοντάρια. Είναι πολύ δυνατά και είναι τα αγαπημένα μου ζώα απ' όταν ήμουν μικρό παιδί."

Τη Barbara Schett: "Έχουμε κάτι κοινό, μας αρέσει το ελληνικό φαγητό! Είμαι μεγάλη θαυμάστριά της, για όσα πέτυχε στο τένις και για όσα κάνει τώρα με εσάς παιδιά (στο Eurosport), είναι πάντα ωραίο να έρχομαι στο στούντιο και να της μιλάω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots