WTA
Στα προημιτελικά η Κορδολαίμη

 
Στα προημιτελικά η Κορδολαίμη
Στα προημιτελικά η Κορδολαίμη
tennisnews team Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2016 - 1:44

Η Ελένη Κορδολαίμη απώλεσε μόνο 4 games από την Sharrmadaa Baluu και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh, στην Αίγυπτο. Θα είναι ο 7ος φετινός προημιτελικός της 23χρονης Ελληνίδας σε Futures διοργάνωση της ITF.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην πρώτη της ουσιαστικά αναμέτρηση για αυτή την εβδομάδα η Ελένη Κορδολαίμη, επικρατώντας της Ινδής Sharrmadaa Baluu με 6-0, 6-4, σε 69 μόλις λεπτά.

Η Ελένη, η οποία είχε ξεπεράσει με walkover το εμπόδιο της Ρουμάνας Cristina Moroi στον 1ο γύρο, κέρδισε τα 6 πρώτα games της αναμέτρησης, για να πάρει γρήγορα το πρώτο σετ. Στο 2ο σετ έκανε νωρίς το break που την έβαλε μπροστά με 3-1 και δεν έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμά της, για να "κλειδώσει" τη νίκη της στο 10ο game.

Η 23χρονη Ελληνίδα, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 694 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την Αιγύπτια Ola Abou Zekry στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων. Η Abou Zekry είναι στο Νο. 4 του ταμπλό και στο Νο. 570 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο τέλος της ημέρας, η Κορδολαίμη προκρίθηκε και στα ημιτελικά των διπλών, μαζί με τη Ρουμάνα παρτενέρ της, Ana Bianca Mihaila. Οι δύο τενίστριες βρίσκονται στο Νο. 4 του ταμπλό και επιβλήθηκαν των Mirabelle Njoze (Μεγάλη Βρετανία) και Federica Prati (Iταλία), με 6-4, 6-4. 

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά, αφού στον 1ο γύρο είχαν αποκλείσει τις Sabrina Bamburac (Μεγάλη Βρετανία) και Tanisha Rohira (Ινδία) με 6-2, 6-1. Στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Petra Januskova (Καναδάς) και Naomi Totka (Ουγγαρία).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots