WTA
Στην 4άδα η Κορδολαίμη

 
Στην 4άδα η Κορδολαίμη
Στην 4άδα η Κορδολαίμη
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 22:04

Η Ελένη Κορδολαίμη προκρίθηκε στον 5ο της φετινό ημιτελικό, στη διοργάνωση των 10.000 δολαρίων του Sharm El Sheih. Η 23χρονη Ελληνίδα έχασε μόνο 5 games στον σημερινό προημιτελικό, απέναντι στην Ιταλίδα Natasha Piludu.

H Κορδολαίμη συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, επικρατώντας της Ιταλίδας Natasha Piludu, με 6-3, 6-2.

Η Κορδολαίμη, Νο. 6 στο ταμπλό και Νο. 603 στην παγκόσμια κατάταξη, χρειάστηκε μόνο 57 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 21χρονης Ιταλίδας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 5 διαδοχικά break, τρία για την Κορδολαίμη και δύο για την Piludu. Η Ελένη ήταν εκείνη που κράτησε πρώτη το σερβίς της στο 6ο game και έκανε το 4-2.

Στη συνέχεια διατήρησε το προβάδισμά της και στο 9ο game έκανε ένα ακόμη break, για να το πάρει με 6-3. Στο 2ο σετ η Ελληνίδα παίκτρια δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς της και πήρε τα 4 τελευταία games, για να κάνει το 6-2 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, την οποία πανηγύρισε σε λιγότερο από μια ώρα αγώνα.

Η Κορδολαίμη προκρίθηκε για 5η φορά φέτος σε ημιτελικό Futures διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων. Θυμίζουμε πως κέρδισε τον πρώτο της τίτλο από το 2014 πριν από δύο εβδομάδες, στην ίδια πόλη.

Θα διεκδικήσει άλλη μια συμμετοχή σε τελικό, στην αυριανή της αναμέτρηση με την 19χρονη Βρετανίδα Mirabelle Njoze, No. 3 στο ταμπλό και Νο. 619 στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots