WTA
Σταμάτησε στα προημιτελικά η Κορδολαίμη

 
Σταμάτησε στα προημιτελικά η Κορδολαίμη
Σταμάτησε στα προημιτελικά η Κορδολαίμη
tennisnews team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 - 1:51

Στην προημιτελική φάση του Soho Square Egypt Women's Future σταμάτησε την προσπάθειά της αυτή την εβδομάδα η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία πέτυχε δυο νίκες στη διοργάνωση των 10.000 δολαρίων, αλλά ηττήθηκε στην 8άδα από την Ουκρανή, Katerina Sliusar.

Άλλη μια καλή εβδομάδα είχε στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου η Ελένη Κορδολαίμη, η οποία πέτυχε δυο νίκες στο Futures των 10.000 δολαρίων και προκρίθηκε στον 11ο προημιτελικό της στη φετινή σεζόν σε τουρνουά της ITF.

Στην πρεμιέρα της, η 23χρονη Ελληνίδα αντιμετώπισε τη Σουηδέζα Brenda Njuki, την οποία πέρασε άκοπα, αφού μετά από 5 games - κι ενώ η Ελένη ήταν μπροστά με 3-2 στο 2ο σετ - η Njuki εγκατέλειψε. Στον 2ο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Σουηδέζας Fanny Ostlund, Νο. 7 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Στα προημιτελικά, η Κορδολαίμη αντιμετώπισε την Ουκρανή Kateryna Sliusar και μετά από ένα κλειστό παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 7-6 (4), 6-4.

Η Ελληνίδα παίκτρια είχε τις ευκαιρίες της, καθώς είχε προηγηθεί με 5-3 στο 1ο σετ, το έχασε όμως στο tie-break και μετά βρέθηκε πίσω με 4-0 στο 2ο σετ. Δεν τα παράτησε και επέστρεψε από το 5-1, για να μειώσει σε 5-4, στο 10ο game όμως η Ουκρανή έβαλε τέλος στο σερί της και ολοκλήρωσε το παιχνίδι, μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots