WTA
Δε θα παίξει στους Ολυμπιακούς η Sharapova

 
Δε θα παίξει στους Ολυμπιακούς η Sharapova
Δε θα παίξει στους Ολυμπιακούς η Sharapova
tennisnews team Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 - 14:35

H Maria Sharapova δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 και υπάρχουν φήμες που τη φέρνουν πιο κοντά στο τέλος της καριέρας της.

Η Sharapova είναι ανάμεσα στις παίκτριες που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο World Team Tennis, το οποίο θα αρχίσει στις 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου το 2020. Δηλαδή και κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν την εβδομάδα 27 Ιουλίου - 2 Αυγούστου.

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω και που θα αγωνιστώ στην ομάδα των Breakers ξανά. Το World Team Tennis είναι πάντα μια πολύ δυνατή διοργάνωση και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα ομαδικό τουρνουά ξανά", δήλωσε η Sharapova.

Η Sharapova θα αγωνιστεί στο WTT για 9η χρονιά, ωστόσο αυτό που κάνει αίσθηση είναι πως θα χάσει για 2η συνεχόμενη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θυμίζουμε πως το 2016, στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η Ρωσίδα ήταν τιμωρημένη από την υπόθεση που είχε με τις απαγορευμένες ουσίες. Το 2012, στην προηγούμενη παρουσία της, είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στα μονά.

Από τότε που εξέτισε την ποινή της και έκανε μια νέα αρχή στο tour, η "Masha" δεν έχει καταφέρει να βρει τον καλό της εαυτό και αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα τραυματισμών. Το 2019 αγωνίστηκε μόλις σε 8 τουρνουά και παρά το καλό της ξεκίνημα, με την πορεία της μέχρι τον 4ο γύρο του Australian Open, είχε μόλις 3 νίκες στα 8 υπόλοιπα παιχνίδια που έδωσε στη σεζόν.

Το γεγονός πως δεν σκοπεύει να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς έστω με wild card, εντείνει και τις φήμες πως το τέλος της καριέρας της Ρωσίδας βρίσκεται όλο και πιο κοντά, φήμες που αιωρούνται βεβαία εδώ και αρκετούς μήνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots