WTA
Schiavone: "Είχα καρκίνο και τον κέρδισα!" (vid)

 
Schiavone: "Είχα καρκίνο και τον κέρδισα!" (vid)
Schiavone: "Είχα καρκίνο και τον κέρδισα!" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 22:27

Σοκάρει η Francesca Schiavone, που στην πρώτη της δημοσίευση στα social media μετά από αρκετούς μήνες, αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει, μέσα από χημειοθεραπεία.

"Μετά από 7-8 μήνες αποχής από τα social media και από τον κόσμο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι μου συνέβη. Διαγνώστηκα με καρκίνο. Έκανα χημειοθεραπεία, το πάλεψα και τώρα, ακόμα αναπνέω. Κέρδισα αυτή τη μάχη και τώρα είμαι ξανά πίσω στη δράση", δήλωσε η Schiavone, η οποία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το US Open του 2018.

"Θα σας πω τι συνέβη τους τελευταίους 7 μήνες της ζωής μου. Διαγνώστηκα με κακοήθη όγκο και έπρεπε να δώσω την πιο σκληρή μάχη της ζωής μου. Το καλύτερο νέο όμως σε όλο αυτό, είναι πως κατάφερα να κερδίσω τη μάχη αυτή", είπε η 39χρονη Ιταλίδα, στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. 

Η Schiavone κατέκτησε έναν Grand Slam τίτλο, το Roland Garros το 2010, ενώ έφτασε έως το Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης. Προανήγγειλε πως είναι ξανά έτοιμη να ασχοληθεί με νέα πρότζεκτ, με ένα απ' αυτά να είναι λογικά και η επιστροφή της στο tour, με το ρόλο της προπονήτριας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots