WTA
Ενθαρρυντική εμφάνιση και νίκη για τη Sharapova

 
Ενθαρρυντική εμφάνιση και νίκη για τη Sharapova
Ενθαρρυντική εμφάνιση και νίκη για τη Sharapova
tennisnews team Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 21:48

H Maria Sharapova πραγματοποίησε μια ενθαρρυντική εμφάνιση και κέρδισε την Ajla Tomljanovic στον δυνατό αγώνα επίδειξης που έδωσε στο Άμπου Ντάμπι, στο κλείσιμο της σημερινής ημέρας του Mubadala World Tennis Championship.

Η Sharapova επικράτησε της Tomljanovic με 6-4, 7-5 στον αγώνα επίδειξης που έκλεισε το σημερινό πρόγραμμα του Mubadala World Tennis Championship, στο Άμπου Ντάμπι.

Η 32χρονη Ρωσίδα, η οποία τα τελευταία 3 περίπου χρόνια, από τότε που επέστρεψε στη δράση μετά την τιμωρία της, δεν έχει καταφέρει να παίξει με συνέπεια τένις στο υψηλότερο επίπεδο για αρκετό καιρό.

Το 2019 ειδικά ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για τη "Masha", που θέλει να επιστρέψει ξανά στα καλύτερά της τη νέα χρονιά και σίγουρα ο πρώτος αγώνας της στην pre-season ήταν ένα ενθαρρυντικό δείγμα.

Στο 1ο σετ η Sharapova έχανε με 0-3, αλλά κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και το κατέκτησε με 6-4. Στο 2ο σετ ξανά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, καθώς έχανε με 1-4 και κατάφερε να επικρατήσει με 7-5.

Νωρίτερα σήμερα, ο Karen Khachanov κέρδισε τον Hyeon Chung με 7-6 (4), 6-4 και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Rafael Nadal. Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό, ο Novak Djokovic θα αναμετρηθεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που κέρδισε τον Andrey Rublev με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots