WTA
Σε καραντίνα η Shvedova!

 
Σε καραντίνα η Shvedova!
Σε καραντίνα η Shvedova!
tennisnews team Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 18:50

H Yaroslava Shvedova, η οποία έχει βρεθεί και στο Top 25 της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε σε καραντίνα μετά την επιστροφή της στο Νουρ Σουλτάν του Καζακστάν, καθώς είναι πιθανό κρούσμα του κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα στα social media, η 32χρονη τενίστρια βρέθηκε στην ίδια πτήση με ασθενή της επιδημίας που πετούσε από το Μιλάνο. Έτσι, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της πτήσης, μπήκε σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

"Γεια σε όλους από την καραντίνα! Πολλοί άνθρωποι στο Καζακστάν θα ακούσατε πιθανότατα για την πτήση από τη Μόσχα στο Νουρ Σουλτάν της 12ης Μαρτίου, όπου στο αεροπλάνο ήταν ένας επιβάτης που πετούσε από το Μιλάνο και είχε κορωνοϊό.

Ήμουν και εγώ σ' αυτή την πτήση, καθώς επέστρεφα στην οικογένειά μου από την Καλιφόρνια, μετά την ακύρωση του Indian Wells. Λίγο μετά την άφιξή μου με έβαλαν σε καραντίνα, όπους και όλους τους επιβάτες αυτής της πτήσης", έγραψε στη δημοσίευσή της στο Instagram η Καζάκα τενίστρια.

H Shvedova, η οποία είχε φτάσει έως το Νο.25 του κόσμου το 2012, ενώ έχει μια πολύ σημαντική καριέρα συμπεριλαμβανομένων και δυο κερδισμένων Grand Slam τίτλων στα διπλά, σταμάτησε το τένις το 2017, μετά από μια εγχείρηση που έκανε στον αστράγαλό της. Έκανε οικογένεια και γέννησε δίδυμα τον Οκτώβριο του 2018.

Αυτή τη χρονιά αποφάσισε να επιστρέψει στο τένις και χρησιμοποίησε το protected ranking της στη Ντόχα, όπου έδωσε πριν από 3 εβδομάδες τον πρώτο της αγώνα από το καλοκαίρι του 2017, γνωρίζοντας την ήττα από τη Laura Siegemund με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots