WTA
Ήττα για την lucky loser Βαλεντίνη απο την Cornet

 
Ήττα για την lucky loser Βαλεντίνη απο την Cornet
tennisnews team Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 - 13:47

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου παρότι ηττήθηκε εχθές στα προκριματικά του Abu Dhabi WTA Tennis Open, αγωνίστηκε ως lucky loser στο σημερινό πρόγραμμα του κυρίως ταμπλό απένατι στην Alize Cornet, γνωρίζοντας όμως την ήττα από την Γαλλίδα Νο.53 του κόσμου.

Να θυμήσουμε ότι η Βαλεντίντη ηττήθηκε εχθές στον καθοριστικό αγώνα των προκριματικών από την Kateryna Bondarenko με 6-1, 6-3, ωστόσο αντικατέστησε την Elise Mertens και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της WTA διοργάνωσης.

Σήμερα η Βαλεντίνη βρέθηκε απέναντι στην Γαλλίδα Νο.53 της παγκόσμιας κατάταξης Alize Cornet, από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

H Eλληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε αρκετά από την γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας συνολικά 15 από τους 38 πόντους στο 1ο της, ενώ δέχθηκε συνολικά 6 break σε 8 ευκαιρίες που έδωσε στην αντίπαλο της.

Να σημειωθεί πως εκτός από την Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε εχθές απέναντι στην Anastasia Potapova, στον 1o γύρο του κυρίως ταμπλό θα αγωνιστεί και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία επίσης προκρίθηκε ως lucky loser από τα προκριματικά, και θα αντικαταστήσει την Sorana Cirstea.

 Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί εναντίον της Karolina Pliskova Νο.3 του ταμπλό και Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης στις 15:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 8HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots