WTA
Άσχημος τραυματισμός για τη Saville, στον 2ο γύρο η Osaka (vid)

 
Άσχημος τραυματισμός για τη Saville, στον 2ο γύρο η Osaka (vid)
tn team Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:51

Μόλις στο 2ο game της αναμέτρησής της με τη Naomi Osaka, η Daria Saville είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατό της και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ματς. Στον 2ο γύρο του Τόκιο προκρίθηκαν ακόμα η Karolina Pliskova και η Beatriz Haddad Maia, εκτός έμεινε η Sofia Kenin.

Πολύ άτυχη ήταν η Saville, η οποία στο ξεκίνημα της αναμέτρησής της με την Osaka τραυματίστηκε στο αριστερό της γόνατο και έδειχνε να πονάει πολύ. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του τουρνουά και μετά από λίγο σηκώθηκε, ήταν όμως αδύνατο να συνεχίσει κι έτσι η Osaka πήρε μια άκοπη πρόκριση για τον 2ο γύρο του Toray Pan Pacific Open.

Η Osaka, η οποία αγωνίζεται μπροστά από τους συμπατριώτες της, θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική φέτος Beatriz Haddad Maia, για μια θέση στα προημιτελικά του 500αριού του Τόκιο.

Η Βραζιλιάνα τενίστρια, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.16 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε νωρίτερα μια άλλη Γιαπωνέζα, τη Yuki Naito, με 6-4, 6-2.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η Karolina Pliskova, Νο.6 στο ταμπλό, η οποία επιβλήθηκε της Isabella Shinikova με 6-2, 6-1. Θα έχει και εκείνη μια δύσκολη αποστολή στον 2ο γύρο, απέναντι στην Petra Martic.

Εκτός 2ου γύρου έμεινε η Sofia Kenin, η οποία ηττήθηκε από την qualifier Fernanda Contreras Gomez, με 7-6 (7), 6-4. Η Μεξικανή Contreras Gomez, θα συνεχίσει την προσπάθειά της κόντρα στη Νο.4 του ταμπλό, Veronika Kudermetova.

Θυμίζουμε πως αύριο για τον 2ο γύρο του Toray Pan Pacific Open θα αγωνιστεί και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που κατάφερε να μπει στις "16" καλύτερες ξεκινώντας από τα προκριματικά και θα αντιμετωπίσει τη Νο.3 του ταμπλό, Garbine Muguruza, στις 05:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots