WTA
Η "Οδύσσεια" της Νο.1 παίκτριας των διπλών για να φτάσει στη Σεβίλλη

 
Η "Οδύσσεια" της Νο.1 παίκτριας των διπλών για να φτάσει στη Σεβίλλη
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 - 14:46

Η Storm Hunter, το νέο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στα διπλά, πέρασε μια "Οδύσσεια" ώσπου να φτάσει στη Σεβίλλη από το Κανκούν. Τελικά, αγωνίστηκε λιγότερο από 6 ώρες αφού προσγειώθηκε στην Ισπανία και κατάφερε μάλιστα να κερδίσει.

Η Hunter αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Κανκούν για το WTA Finals, ένα τουρνουά που είχε αρκετά προβλήματα στη διεξαγωγή του λόγω της κακοκαιρίας και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Η Αυστραλή τενίστρια, η οποία απ' αυτή την εβδομάδα φιγουράρει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Κανκούν την Κυριακή, όπου ηττήθηκε μαζί με την συμπαίκτριά της, Elise Mertens, στα ημιτελικά.

Τελικά η Hunter έφτασε στη Σεβίλλη το πρωί της Τρίτης και το ίδιο μεσημέρι, λιγότερες από 6 ώρες μετά, έπρεπε να αγωνιστεί. Όχι μόνο το έκανε, αλλά κέρδισε κιόλας μαζί με την Kimberly Birrell τις Veronika Erjavec και Ela Nala Milic με 7-5, 6-7 (2), 10-5. 

"Ήταν πολύ δύσκολο το τελευταίο 24ωρο. Από τη στιγμή που τελείωσε το Κανκούν, κοίταξα την πρώτη πτήση για να έρθω εδώ. Τελικά, κατάφερα να προσγειωθώ στη Σεβίλλη στις 08:30 το πρωί. Οι αποσκευές μου δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο αεροδρόμιο, κάτι που έμπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Είχα όμως μαζί μου κάποιες ρακέτες και ήμουν έτοιμη να παίξω αν μου το ζητούσε η ομάδα μου. Για μένα, το να εκπροσωπείς την πατρίδα σου είναι η μεγαλύτερη τιμή για την καριέρα μου", είπε η Hunter στις δηλώσεις που έκανε χθες μετά το ματς.

Παρά τη νίκη των Hunter και Birrell, η Αυστραλία ηττήθηκε από τη Σλοβενία με 2-1. Αύριο θα δώσει και τον άλλο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του Billie Jean King Cup, ενάντια στο Καζακστάν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots