Tennis League 2021 στην Πάρο

 
Tennis League 2021 στην Πάρο
tennisnews team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 17:57

To νησί της Πάρου θα είναι ο επόμενος σταθμός της Tennisleague με τουρνουά μονών και διπλών για όλες της κατηγορίες αλλά και εκδρομή στα πλαίσια των έως τώρα εκδρομών (Mystras palace και Costa Navarino).

To τουρνουά θα γίνει από 2-6 Σεπτεμβρίου στα ολοκαίνουργια Green Set γήπεδα της Fernandez Tennis Academy κοντά στην Παροικιά της Πάρου στην περιοχή Αγία Ειρήνη.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και οι τιμές (ανα άτομο σε 2κλινο δωμάτιο με πρωινό και 2 κατηγορίες  tennis για 3 βράδια) για 3 βράδια 3,4,5 Σεπτεμβρίου είναι τα ακόλουθα για όλα τα γούστα:

1) Archipelagos Resort 5* Hotel and Villas 385 ευρώ (δίπλα στο FTA tennis club)
2) Galinos Hotel 3* 235 ευρώ (Παροικιά 1,8 klm από tennis club)
3) Fragoulis Village (190 ευρώ δίπλα στο  FTA tennis club)
4) Louiza Hotel (190  ευρώ) (Παροικιά 1,8 klm από tennis club)

Σε όποιον έρθει χωρίς μεταφορικό μέσο προσφέρεται μεταφορά από και προς το FTA Tennis Club από το συνεργαζόμενο ξενοδοχείο διαμονής του. Η τιμή για αγωνιζόμενους που θα μείνουν αλλού είναι 35 ευρώ η πρώτη κατηγορία και 15 η δεύτερη. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μπλουζάκι δώρο για την συμμετοχή του προσφορά της ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΟΕΔΡΑΣΗ και του Παντελή Ανδρουλάκη ενώ θα κληρωθούν πολύ σημαντικά δώρα όπως 4 ζευγάρια LOTTO παπούτσια και εμφανίσεις. Επίσης 2 διανυκτερεύσεις για 8 τυχερούς στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. (μόνο για τους εκδρομείς)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 2 max από απόψε στο www.tennisleague.gr.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots