Το τέλος ενός όμορφου ταξιδιού (vid)

 
Το τέλος ενός όμορφου ταξιδιού (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 - 6:58

Η Ελένη Κορδολαίμη αναμένεται να δώσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της αυτή την εβδομάδα, για το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι για την Ελληνίδα τενίστρια που αγωνίστηκε για 4 χρόνια στο πανεπιστήμιο του Houston και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον προπονητή της και τις συμπαίκτριές της.

Ο προπονητής των Houston Cougars, Patrick Sullivan, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη Κορδολαίμη, που συμπληρώνει το ταξίδι της στο κολεγιακό πρωτάθλημα φέτος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Στο αφιερωματικό βίντεο μίλησαν και δύο συμπαίκτριες της Ελένης, η Δέσποινα Βογάσαρη και η Angela Lorenzo. Η Δέσποινα, η οποία αγωνίζεται στο Houston από πέρσι, είπε πως η Κορδολαίμη τη βοήθησε αρκετά τις πρώτες τις μέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όταν δε γνώριζε κανέναν.

Δείτε το βίντεο:

 

Head Coach Patrick Sullivan, sophomore Despoina Vogasari and freshman Angela Lorenzo took some time this week to talk about senior Elena Kordolaimi ahead of her final home match. Hear what the trio had to say about their teammate, and join us Wednesday at 10:50 am for Senior Day at the John E. Hoff Courts. #GoCoogs

Posted by Houston Cougar Tennis on Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots