Στο NCAA o Κάλντγουελ

 
Στο NCAA o Κάλντγουελ
tennisnews team Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 - 5:53

Ο Αλέξανδρος Κάλντγουελ θα συνεχίσει την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τον προπονητή Mike Anderson, θα αγωνίζεται στην ομάδα των Radford Highlanders από τον Ιανουάριο. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος θα πραγματοποιεί τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Radford, στη Βιρτζίνια.

Ο Κάλντγουελ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων το 2014, κατακτώντας τον τίτλο στα μονά των U18. Επίσης ήταν φιναλίστ στο μεικτό του πρωταθλήματος.

Τον Μάρτιο του 2014 ήταν φιναλίστ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ανδρών, ενώ από το 2012 έχει κερδίσει 3 τίτλους και έχει τερματίσει 10 φορές στις κορυφαίες τριάδες, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Juniors. Γι' αυτά τα μοναδικά επιτεύγματα, έχει τιμηθεί 3 φορές από τον Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Μαραθώνα (Α.Κ.Α.Μ.).

O νεαρός Έλληνας αθλητής έχει παίξει επίσης ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και μπιτς τένις.

"Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Αλέξανδρο στο Radford University, για να ωριμάσει τενιστικά και να συνεχίσει εδώ την εκπαίδευσή του. Είναι ένας καλός τενίστας και περιμένω μεγάλα πράγματα από αυτόν στην πρώτη του χρονιά", δήλωσε ο προπονητής των Radford Highlanders, Mike Anderson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots