Αλέξανδρε δεν είστε μόνοι σε αυτό...

 
Αλέξανδρε δεν είστε μόνοι σε αυτό...
Αλέξανδρε δεν είστε μόνοι σε αυτό...
tennisnews team Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 - 16:18

Ανάμεσα στα θύματα της εθνικής τραγωδίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και ένας αθλητής της οικογένειας του τένις. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κάλντγουελ, που νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο και ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Με εγκαύματα νοσηλεύονται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, ενώ το σπίτι τους και το αυτοκίνητό τους καταστράφηκαν από τη φωτιά.

Φίλοι και συναθλητές του Αλέξανδρου, αμέσως έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του και να τον βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. 

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να βοηθήσει τον Αλέξανδρο και την οικογένειά του, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό:

GR1601107060000070660157788 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αλεξίου Δήμητρα (η μητέρα του Αλέξανδρου)

Να τονίσουμε πως η πρωτοβουλία για την βοήθεια του Αλέξανδρου και της οικογένειάς του ανήκει στους φίλους του και δεν είναι κάτι που ζήτησαν οι ίδιοι.

"Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για όσα συνέβησαν... όσο και αν προσπαθήσω να το περιγράψω, δεν θα είναι αρκετό για αυτή τη φριχτή κόλαση που ζήσαμε... η οικογένεια μου και εγώ ζούμε από θαύμα αλλά άλλες οικογένειες δεν ήταν τόσο τυχερές... Θέλω απλά να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για τη φροντίδα, στήριξη και αγάπη σας. Μας έχετε κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό", έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook o Αλέξανδρος.

Ο Κάλντγουελ είχε αναδειχθεί Πανελλήνιος Πρωταθλητής Juniors στην κατηγορία των 18 ετών τον Μάρτιο του 2014 στον Μαραθώνα, μετά τη νίκη του επί του Αλέξανδρου Κανελλόπουλου στον τελικό (7-5, 6-4). Το 2012 είχε κατακτήσει άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην κατηγορία των 16 ετών και είχε 10 παρουσίες σε ημιτελικούς στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Juniors.


Για τα επιτεύγματά του στα εγχώρια τουρνουά, είχε τιμηθεί 3 φορές από τον σύλλογο που εκπροσωπούσε, το Αθλητικό Κέντρο Αντισφαίρισης Μαραθώνα (Α.Κ.Α. Μαραθώνα).

Tα τελευταία 3 χρόνια, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Radford Highlanders και παράλληλα πραγματοποιεί τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Radford, που βρίσκεται στη Βιρτζίνια. Έχει αγωνιστεί επίσης σε μερικά Futures τουρνουά της ITF, σε Ελλάδα και Αμερική.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο ταχεία ανάρρωση και να βγει πιο δυνατός από όλο αυτό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots