Καλές εμφανίσεις από την Τρίτου

 
Καλές εμφανίσεις από την Τρίτου
tennisnews team Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 - 14:07

Το Syracuse University συμμετείχε σε τουρνουά που διοργάνωσε το Ηarvard και τα πήγε πολύ καλά. Μια από τις πρωταγωνίστριες ήταν και η Μαρία Τρίτου, η οποία αν και πρωτοετής, ήδη ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της. Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε 2 αγώνες στο μονό και 2 στο διπλό.

Το Syracuse Orange, ομάδα στην οποία αγωνίζεται η Μαρία Τρίτου από φέτος, συμμετείχε στο Harvard Invitational, όπου αντιμετώπισε εκτός από το Harvard, το Pittsburgh και το Boston.

"Ήταν ένα πολύ παραγωγικό Σαββατοκύριακο από τη σκοπιά της ανάπτυξης", δήλωσε ο προπονητής των Orange, Younes Limam. "Έμεινα ευχαριστημένος από τα παιχνίδια μας, με τον τρόπο που παλέψαμε και το μαχητικό πνεύμα που δείξαμε."

Η πρωτοετής Μαρία Τρίτου ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της ομάδας, αφού βοήθησε αρκετά, με 4 προσωπικές επιτυχίες, 2 στα μονά (2-1) και 2 στα διπλά (2-0).

Την πρώτη μέρα, όταν το Syracuse αντιμετώπισε το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, η Μαρία νίκησε την Iryna Kostirko με 6-2, 7-5. Την επόμενη, η νεαρή Ελληνίδα ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι από την June Lee, του Harvard, με 2-6, 7-5, 6-4, αλλά στα διπλά συνεργάστηκε επιτυχημένα με την Nicole Mitchell, κερδίζοντας τις Xiong και Jasper με 8-5.

Την τρίτη και τελευταία μέρα, στον αγώνα του Syracuse με το Pittsburgh, η Τρίτου νίκησε την Lolade Ogungbesan με 6-3, 6-3. Στα διπλά, είχε μια νέα επιτυχία μαζί με τη Mitchell, κερδίζοντας τις Blakely και Rezende με 8-7 (5).

Όλα τα αποτελέσματα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots